Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Breda

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium in Breda

Het crematorium in Breda is in het bezit van een aula met 90 zitplaatsen en er is ruimte voor 75 staanplaatsen is Aula 1 een plek voor middelgrote groepen. Met zicht op een prachtige binnentuin en stemmige bovenlichten heeft deze zaal in het crematorium in Breda een goede sfeer voor een afscheid. Een vleugel maakt het compleet. Aula 2 in het crematorium in Breda beschikt over plek voor 230 personen die kunnen zitten en bijna 400 die kunnen staan een grote ruimte. Toch is door de opstellingen van de stoelen een sfeer gecreëerd die intiem aanvoelt. Ook voor slechthorenden is de plechtigheid goed te volgen. Naast deze twee aula’s beschikt het crematorium in Breda over twee ontmoetingsruimtes.

Muziek en beeld, hapjes en drankjes in crematorium Breda

Het belangrijkste om iemand mee te herdenken is vaak het gesproken woord. Daarbij versterken goed gekozen muziek – live of op een cd / usb-stick – of beeldende foto’s de herinnering aan de overledene. Na de plechtigheid in het crematorium in Breda is het prettig er samen over na te praten. De emoties samen een plek geven tijdens het nuttigen van een hapje en een drankje. De ervaring leert dat een gezamenlijke nieuwe herinnering helpt bij het verwerken van het verdriet. Een samen met uw uitvaartleider van Uitvaart24 goed geregelde uitvaart in het crematorium in Breda, helpt u in de komende tijd van gemis.

Een uitvaart regelen in Breda?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Breda. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085 019 7425 of mail naar info@crematoriumbreda.nl

Kleinschalige plechtigheid in crematorium Breda

Naast de twee grotere aula’s is aan de Haagweg 332 in Breda nog een kleinere locatie. Aula Haagweg in het crematorium in Breda is geschikt voor groepen van maximaal 25 personen. De warme, huiselijke sfeer, met een fraaie binnentuin is een mooie plek om een dierbare te gedenken. Hier is het ook mogelijk ’s avonds en bovendien in het weekend een dienst te laten plaatsvinden.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Breda

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Breda zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op 085 019 7425

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Tilburg:
Crematorium Breda
Tuinzigtlaan 11
4813 XH Breda
Crematie in Tilburg vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven