Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Oosterhout

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematorium Oosterhout

Het is niet alleen het rustgevende uitzicht op een vijver en bomen dat het crematorium in Oosterhout een bijzondere plek maakt voor een afscheid, ook de huiselijke ambiance, in geuren, kleuren, materialen en geluiden sluiten aan bij de emoties die passen bij een crematie. Om het afscheid nog persoonlijker te maken, wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak en wensen. Dit crematorium in Oosterhout biedt daarnaast een sfeervolle familiekamer waar directe nabestaanden zich gezamenlijk kunnen voorbereiden op de plechtigheid. Belangstellenden verzamelen zich in de ontvangruimte annex restaurant.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Oosterhout.

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie in Oosterhout zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Een uitvaart regelen in Oosterhout?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Oosterhout. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriuminoosterhout.nl

Flexibele ruimtes in crematorium Oosterhout

De aula biedt een schitterend uitzicht op de tuin, wat een sterk ruimtelijk gevoel geeft. Of u er nu met 40 mensen bent of met 150, het gevoel blijft even intiem. Mochten er meer mensen komen, kunnen er nog 50 staanplaatsen worden gecreëerd door het verplaatsen van een flexibele wand. De ruimtes van het crematorium in Oosterhout kunnen dus voor zowel kleine als grote gezelschappen passend gemaakt worden. De wanden zijn voorzien van ledverlichting die in kleuren zijn aan te passen. In overeenstemming met de bloemen, of de voorkeur van de familie, of een thema dat passend is voor de overledene. Eventueel is zelfs een clubsfeer op te roepen in het crematorium in Oosterhout. Uiteraard zijn de mogelijkheden met muziek of dvd talrijk.

Crematie in Oosterhout

Waar de wens bestaat om de overledene tot aan de crematieruimte in Oosterhout te begeleiden, kan dat ook. Bekijk bij tarieven wat is inbegrepen bij het pakket dat u kiest. Om de uitvaart geheel naar uw wens te maken, kunt u uiteraard alles bespreken met uw uitvaartondernemer Uitvaart24.

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Tilburg:
Crematorium Oosterhout
Florijnstraat 60
4903 RM Oosterhout
Crematie in Tilburg vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven