Uitvaart regelen? Bel 085 - 016 00 70

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp
Crematorium Tilburg

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.

Crematie in crematorium in Tilburg

Aula Aurora heeft 120 zitplaatsen, op ronde banken. De ruimte is bijzonder door het aparte plafond met binnenvallend licht vanaf de deels gekleurde bovenlichten. De digitale piano biedt de mogelijkheid voor live muziek bij de plechtigheid. De smaakvolle koffieruimte met verschillende zitjes maakt het geheel compleet. Aula Andante is met 50 zitplaatsen een intieme ruimte. De rondom geplaatste banken gericht naar spreker en de kist met de overledene maken de ruimte, van het crematorium in Tilburg, al snel persoonlijk. Ook hier is de koffiekamer met moderne strakke ronde vormen heel stijlvol en sfeervol. De grootste aula, aula Atrium heeft 200 zitplaatsen. Hier zijn het rechte banken, die in een ruimte met bijzondere raampartijen en apart buitengebruik staan. Het geheel straalt een serene sfeer uit. Alle aula’s van het crematorium in Tilburg zijn voorzien van plasmaschermen. Alle faciliteiten dus voor een persoonlijk afscheid van een dierbare.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Tilburg

Vertelt u ons wat de uitvaart voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de crematie, bij het crematorium in Tilburg zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft. 24/7 bereikbaar op (085) 0160614

Een uitvaart regelen in Tilburg?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Tilburg. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumintilburg.nl

Laatste afscheid in crematorium Tilburg

Na de plechtigheid, in het crematorium van Tilburg, wordt de overledene naar de ovenruimte gebracht. Een aantal nabestaanden, maximaal 15 personen, mag erbij aanwezig zijn als de kist wordt ingevoerd. Als u gebruik maakt van aula Andante, kunt u de kist met de overledene begeleiden, al wandelend door de natuurtuin. Na de crematie, in het crematorium in Tilburg, blijft de as nog een maand in het crematorium, dit is een wettelijk vastgelegde periode die u als nabestaande ook gelegenheid geeft over de asbestemming na te denken.

Ruimte voor samenzijn in het crematorium in Tilburg

Om de herinneringen die ongetwijfeld zijn verlevendigd tijdens de plechtigheid met elkaar te delen, zijn de verschillende koffiekamers, van het crematorium in Tilburg, sfeervolle ruimtes voor een samenzijn. Iedereen he

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Tilburg:
Crematorium Tilburg
Karel Boddenweg 5
5044 EL Tilburg
Crematie in Tilburg vooraf regelen?
Intakeformulier
Bekijk pakketten & tarieven
Pakketten & tarieven